LHASA TIBETAN KITCHEN BRUGGE

Recentreview


4 stars out of 44 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Lhasa Tibetan Kitchen Brugge. Want to know more? Find out more.

12 Jul 2024 at 19:28 Was niet slecht, maar het mocht iets meer zijn en ze mogen ook vermelden hoeveel scampi's er in het gerecht zitten
13 May 2024 at 8:54 Het eten ws perfect. De bezorgtijd liet te wensen oer. Gevraagd was te bezorgen tegen 12.45. Had daarvoor ik betaald. Na een uur werd ik opgebeld om te vragen wanneer ik de bestelling kwam ophalen. Heb dan geruime tijd later nog eens moeten bellen
2 May 2024 at 22:08 De noedels waren zeer lekker, ik vind de curry met scampi iets te duur voor wat het is. Maar over het algemeen heel lekker!
27 Apr 2024 at 20:13 Bestelling meer dan 2 uur wachten, takeaway gecontacteerd en dan horen dat er geen drivers zijn? Bedrijf kan eens bellen ipv je langer dan 2u te doen wachten.
10 Apr 2024 at 9:21 75 min wachten om dan te horen dat bestelling is geannuleerd
5 Apr 2024 at 23:00 Heel correct
27 Mar 2024 at 13:58 It’s my boyfriends’ and Is’ favourite place in Brugge!
21 Mar 2024 at 21:28 Was zeer lekker, juist de groene curry met scampi zat weinig smaak in. Maar over het algemeen zeker dik in orde en heel lekker
10 Mar 2024 at 23:20 Bestelling nooit gekregen ik wil me geld terug
8 Mar 2024 at 8:30 Amaizing food!
8 Jan 2024 at 19:34 Goe optijd, zeker lekker gegeten
16 Dec 2023 at 20:59 Heel lekker eten, met echte noedels zou het nog lekkerder zijn.